Bøsser lesbiske og transeksuelle

Jeg har gennem et stykke tid, brugt en del tid på at læse lidt op på, hvad man som muslim mener om bøsser og lesbiske. En problemstilling der er ganske relevant for en som mig, som værende transseksuel.

Budskabet er ret klar det er forbudt at være bøsse eller lesbisk og udøver man det aktiv skal man straffes, hvis man ikke kan sammen med en af det andet køn, så må og skal man leve i cølibat.

Der kan sige at det at nogen er sammen med mig er det Haram da jeg er “fahesha” de der har sammen med mig vil få den samme straf ”halshugning” jeg er da så lidt i tvivl om ikke jeg kunne risikere staffen stening da jeg jo giver mig ud for at være kvinde.. bestemt ikke nogen rar tanke.

Jeg kan ved selvsyn se at selv justitsen hos muslimerne ganske langsomt bliver mere og mere radikale her i landet. Der snakkes om at der i en del danske byer ligefrem er indført Sharia lov. Ved inførelse af Sharia i Danske byer.. bliver det pudselig legitimt for muslimer at dømme de vantro,os, efter Shariaen..

Der for vil fantasien om at vi som bøsser lesbiske og transeksuelle ville have mulighed for at udfolde os sammen med dem ganske enkelt resultere i at vi på ganske kort tid vil blive mødt af den same straf som i Saudi Arabien

Kontakt