Un salope le provocateur

Hvordan var det lige at  jeg blev til Pernille hvem er hun i dag

Helt fra jeg barn er jeg blevet kaldt Pernille eller Nille, så det er ganske naturlig navn for mig. Det var dog ikke sådan at jeg blev iklædt pigetøj. Jeg kan huske at jeg selv ret hurtigt begyndte at tage dameundertøj og strømpebukser på, når vi legede røver og soldater.. ja jeg er idag transseksuel

Sådan startede fortællingen om mig.   Jeg  har været aktiv som Pernille de sidste 20 år på nettet.  Men det kan du naturligvis se meget mere om på de andre sider jeg har.  Tranny.dk  er et stedet du kan besøge hvis du ikke er for sart, her kan du læser meget mere om mig.  

Jeg har meget kritiske holdninger til religion og ved at hvis vi på nogen nogen måde tager islam ind som en del af det danske samfund, eller lovliggør vi det bare det mindste af sharia-loven som for eks. burka, niqab så er vi godt i gang med at indføre islam som det totalitære regime i Danmark. For mig er det en kamp på liv og død. 

Jeg ved at der ikke er plads til nogen som mig i Religiøst samfund, vi er pariaer uanset religion. Det rettigheder vi har opnået de sidste par år vil hurtigt kunne forsvinde igen.. og vi ville igen være et lovligt bytte for overfald. (Mord)

Amnesty efter overfald på Papes forlovede: Bekymrende det sker i Danmark

Det at være LGBT er ikke engang ufarligt i Danmark. Der er mennesker som jeg altid helt fremme i skoen hver gang der kommer bare de mindste trusler, der forringe vilkår vi har nu. og selv nu er vi som grupper genstand for chikane og talen ned til. 

fræk kinky og provokerende

Min bagdel har altid været et af mine store fortrin og er rigtig glad når jeg har lejlig til at gøre det jeg er bedst til.. nemlig at være fræk og kinky. 

Transgender i Danmark

Så meget får du her… men du kan får mere af mig hvis du er frisk på det. Det er meget får der komme helt ind på mit alter ego.

Kontakt