loven

Getting your Trinity Audio player ready...

Forfatter og Debattør.

Jeg hedder Pernille Kristensen. Og bor i dag tæt ved Herning. Jeg er det man vist kalder en bekymret borger i et tilsyneladende velfungerende demokrati.

Jeg er en af de skæve eksistenser der vil være blandt de første der bliver, det jagede vildt hvis den udvikling vi ser tendenser til i dag får lov at fortsætte.

De tendenser vi i dag ser i samfundet med at Parallel samfund får lov at vokse så de danner ghettoer .. der for at sige det lidt brutalt tilsidesætter de danske love, er en udvikling der i den grad truer vores demokrati.

Jeg er tilhænger at religionsfrihed. Men ikke tilhænger af totalitære styreformer som jeg mener Sariah loven er. Det er da også med stor bekymring at jeg ser at den vinder større og større indpas i vores kristne samfund. og at vi skal vise muslimerne særlige hensyn.
Du kan læse meget mere om hvem jeg er på denne side.

Jeg er en travl kvinde der bruger rigtig meget tid på arbejde i frivillige foreninger. også her er det et problem at muslimer ikke på samme måde deltager i forenings livet. Jeg ved at det bliver brugt meget tid og energi på få at alle med i arbejdet omkring foreningerne.

 

 

Kontakt