MEDIE: VENSTRERADIKALE STÅR BAG BRAND-TERROR

(Foto: 4GS-bil med overmalet logo t.v., person iført Revolutionære Antifascisters logo anholdes af politiet for brand-terror t.h. Kollage lavet på baggrund af optagelser fra Ekstrabladet af Uriasposten)
(Foto: 4GS-bil med overmalet logo t.v., person iført Revolutionære Antifascisters logo anholdes af politiet for brand-terror t.h. Kollage lavet på baggrund af optagelser fra Ekstrabladet af Uriasposten)
Getting your Trinity Audio player ready...

Regeringen har indtil videre afvist at forbyde de voldelige venstreradikale grupperinger.

Det er formentlig venstreradikale, som står bag den seneste tids afbrænding af biler i København.

“Natten til lørdag blev ‘tre personer’ taget på fersk gerning ved ved Assistens Kirkegården, fortæller politiet til BT. I interviewet understreger vagtchefen, at de anholdte er ‘unge’, og gør det til en motivløs forbrydelse. Ekstra Bladets video, optaget natten til lørdag, viser ikke bare udbrændte biler, men en hvid bil fra vagtselskabet 4GS med overmalet logo. Den yderste venstrefløj har længe ført kampagne mod G4S for at operere i Israel, og det er da også en autonom i en trøje fra Revolutionære Antifascister, som anholdes. Sværere er det i virkeligheden ikke.” Det fortæller den prisvindende blog Uriasposten.

Redaktør på Uriasposten, historikeren Kim Møller, henviser til Revolutionære Antifascisters egne vedtægter (kopi her), der bl.a. lyder: “Vi afvejer vores metoder i forhold til den enkelte situation og vores øvrige grundregler. Vi vil gøre brug af en bred vifte af aktionsformer for altid at være så effektive som muligt.”

Dansk Folkeparti har flere gange opfordret til, at justitsministeren undersøger, hvorvidt de voldelige og terroriserende venstreradikale grupperinger kan lukkes jævnfør Grundlovens §78 st. 2 og 3. Dette har justitsministeren indtil videre afvist. Det kan dog være, at såfremt det lykkes justitsministeriets jurister at lukke indvandrerbanden Loyal To Familia jævnfør samme paragraffer, at man vil have mere mod på at kigge på de stærkt voldelige grupperinger i det venstreradikale miljø.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt