Ny sammenslutning vil styrke islam i Europa

For mig er se er det den fredelige måde at få islam til at overtage Europa, for uanset hvor god en kristen jeg er, ved jeg at det vil komme en dag hvor der kun er plads til enten kristen eller islam. jeg frygter den dag ikke er så fjern. Da Islam bliver styret totalitært er der ingen tvivl om hvem der taber den kamp.

European Muslim Forum holdt i går møde i København. Den nystartede og stadig ukendte sammenslutning har mange store mål for islam i Europa

”Hvornår får vi den første minaret at se på Island?”.

”Inshallah (Om Gud vil), den kommer snart. Hvorfor skulle den ikke det? Den kommer snart.”

Ordvekslingen om opførelsen af det muslimske bønnetårn, minareten, var blot et af en meget bred række af temaer, der blev taget op, da en skare af europæiske sunnimuslimske mandlige ledere i går var samlet i København til et udvidet bestyrelsesmøde i European Muslim Forum.

For mig er se er det den fredelige måde at få islam til at overtage Europa, for uanset hvor god en kristen jeg er, ved jeg at det vil komme en dag hvor der kun er plads til enten kristen eller islam. jeg frygter den dag ikke er så fjern. Da Islam bliver styret totalitært er der ingen tvivl om hvem der taber den kamp.

Det er ikke for at male noget på væggen, sådan har det altid været og det bliver det helt sikkert også ved med at være. Spørgsmålet hvornår er vi for få?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt