42-årig muslim fra Mellemøsten likvideret i ghetto

Smilet er stivnet i Danmarks andenstørste by, hvor borgerne har oplevet to blodige drab i det kriminelle miljø.

Nu viser det sig, at begge drabsofre var glødende muslimer, der levede efter koranens lovord.

Torsdag nat klokken 3.48 synker en 42-årig muslim sammen efter adskillige knivstik. Blodet flyder i det betændte ghettoområde Toveshøj, der ligger i det vestlige Aarhus.

Den bandekriminelle ‘Mudi’, der går under øgenavnet ‘Frisør Mudi’, bliver knivstukket på en mørk parkeringsplads i det berygtede ghettokvarter.

Knivofret har mellemøstlig baggrund, skriver arabisk og viser sin hengivenhed til Allah på de sociale medier:

“Må Allah beskytte jer mine elskede” og “Ramadan Kareem til dig og hele familien, jeg sværger ved Allah” lyder nogle af de islamiske lovprisninger fra den bundkriminelle ‘Mudi’.

Yderligere to personer – på henholdsvis 23 og 28 år – rammes af knivstik under det bloddryppende opgør. Et af knivofrene er stadig i kritisk tilstand og kæmper for sit liv.

Politi og ambulancer ankommer hurtigt til Toveshøj-ghettoen og finder den 42-årige ‘Mudi’ ramt af flere knivstik. Betjente og ambulancefolk yder førstehjælp, men den 42-årige muslim bliver kort tid efter erklæret død.

Blot ni timer før er endnu en bundkriminel muslim afgået ved døden i et kriminelt opgør i byen.

Det er den 25-årige Abukar Ali, der bliver skudt og forbløder ved travbanen i Aarhus.

Abukar Ali, der går under tilnavnet ‘Shmur’, er muslim og stammer fra storbyen Mogadishu i Somalia. Han blev islamisk gift i sommeren 2019, og konen bærer shariatørklæde.

Gerningsstedet ved Jydsk Væddeløbsbane i det sydlige Aarhus ligger cirka otte kilometer fra det sted, hvor knivopgøret senere finder sted i Toveshøj-ghettoen.

Østjyllands Politi efterforsker lige nu begge drab i det kriminelle miljø. Men politiet kan endnu ikke sige om, der er en forbindelse mellem de to drab.

Det er slået fast, at den 42-årige muslim, med tilnavnet ‘Mudi’, var ‘prøvemedlem’ i den indvandrerprægede bande Satudarah.

Satudarah er en dybt kriminel organisation, der er vokset faretruende i medlemsantal efter bandens etablering i Danmark. Det er sket ved at optage allerede etablerede indvandrerbander i Satudarah..

Det drejer sig blandt andet om indvandrerbanden ‘Værebros hårde kerne’, der i årevis huserede i udkanten af Storkøbenhavn.

Den bevæbnede indvandrerbande fra Værebro-ghettoen har tidligere været i en voldsom konfrontation med udlændinge fra banden ‘Loyal to Familia’. Sidstnævnte ledes af en pakistansk storkriminel, der er dømt for mord.

Indvandrerbanden Satudarah blev etableret i Holland i 1990’erne af utilpassede migranter.

Der findes også etnisk danske medlemmer af Satudarah. Senest har den tidligere bokser Patrick Nielsen meldt sig under fanerne i banden. Den danske bokser fandt blandet andet vej til bandelivet via den 36-årige kriminelle iraner Amin Kevlar, der også optræder som rapper under navnet A’typisk.

Eksbokseren Patrick Nielsen er prøvemedlem i Satudarah – ligesom 42-årige knivdræbte ‘Mudi’ var det.

De danske medier har valgt at fortie islams rolle i de blodige drab i Aarhus. To muslimer, fra henholdsvis Afrika og Mellemøsten, har forpestet tilværelsen for den danske befolkning.

Den kriminelle karriere for 25-årige Abukar Ali og 42-årige ‘Mudi’ er stoppet brat. Men et spørgsmål trænger sig på:

Hvornår stopper politikerne den islamiske volds- og dominanskultur i Danmark?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt