Angreb på ytringsfriheden

Der er mange der hyler op om  at vi bliver begrænset i vores ytringsfrihed.

https://newspeek.info/angrebene-paa-ytringsfriheden/

Det første offer i en strid er sandheden …  og det er stort set altid ekstremerne der råber højest sådan har det altid været og det er os almindelige og mindre tallet.. afvigerne der kommer til at betale prisen..

Jeg skal gerne vedgå at jeg er en af afvigerne.. jeg selv  som se af transkønnede høre til en gruppe der altid vil blive set ned på som nogle freaks.. og sammen med de øvrige i den regnbuefarvede befolkningsgruppe.    

Som det er i dag bliver vi tålt ene og alene fordi loven siger at der skal være plads til os og vi har de samme rettigheder som alle andre.

Jeg ved dog at vi er en torn i øjet på rigtig mange at de væmmes ved os, og at de helst så os gemt vejen.. indespærret eller aflivet.. 

Som LGBT’er Skal man være klar til at stå på mål for de rettigheder vi har opnået.. og for at flytte grænserne skal vi vide at vi for mange altid vil virke stødenden og provokerende ved bare at færdes i samfundet.

I Danmark har vi en tradition for at gå forrest når det gælder ytringsfriheden, er det noget vi er ved at give afkald på, for mig kunne det godt virke sådan.. Bedrevidende inden for mediebranchen bruger i dag selvcensur af frygt for radikale muslimer.. og det er noget der langsomt breder sig i magteliten .. i hele Danmark… og jeg frygter at de får styrket beføjelser så vi som LGBT’er kan være den næste gruppe der kan blive elimineret.

Det er også derfor jeg prøver om jeg ikke kan skubbe lidt til grænserne ved at lave noget provokerende ind imellem. 

Jeg starter op på nogle projekter på ponygirl.dk og det bliver butt-plug.dk og brutaldildo.dk der kommer til at eje rettighederne til det der bliver lavet der. 

henvendelser vedr projektet kan ske til dkponygirl@gmail.com 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt