Bombemand delte Tyrkiskflag på facebook..

Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg deler da også dannebrog på facebook men det gør mig vel ikke til en bombemand.. Nogen gange så syntes jeg at der bliver råbt ulven kommer lidt for mange gange..

Personligt kender jeg.. drenge også af anden etnisk herkomst end dansk.. og vi plejer at være mere end bare gode venner.. og de er der helt sikkert for en man siger at man har brug for det..

En de l af dem kender mig også som Transluder Pernille og det kan de faktisk godt have med at gøre…men på den anden side så er jeg jo også bare et fri fuck for dem.. noget begge parter har stor glæde af også selv om det er mig der bliver bollet i røven.

Jeg ved godt at der koranen siger noget om os afviger LGBT’ere men det er noget nær det samme der er at finde i biblen nogen steder bliver vi vi aflivet ved halshugning, kastet ud fra højde bygninger.. banket og mishandlet til døde herhjemme er vi ikke længere officielt sindsyge … men bliver stadig behandlet som sådanne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt