Den brune skjorte blevet udskiftet

De smykker sig med håbets lysegrønne farve, Den hvide skjorte og den sorte jakke og bukser er ligesom politikken den samme.. det samme er de handlinger de fører ud i virkeligheden. noget årsdagen for krystalnatten viser at at de er mere en villige til at gentage at slagte et helt folkefærd fordi de tror på noget andet en de.. det lykkes at slagte mere end 8 millioner jøder fra 1938 til 1945..

Jer er en af dem der har læste en bog med titlen Anne Franks dagbog. Naturligvis vil jeg kæmpe med mit eget liv som indsats for mennesker som hende. Det kan ikke passe at vi som mennesker kan være så dumme at at vi lader stå til.. og lader historien gentage sig selv.

Jeg høre selv til dne gruppe af mennesker der lever med faren for at blive gjort til genstand for heksejagt.. fra alle yderliggående grupperinger, og at vi som bliver udstillet som unaturlige freaks og og som noget der er sygt der bare skal fjernes..

Jeg er selv transgender, desværre født 40 år for tidlig .. i forhold til de muligheder der er i dag for transkønnede. for det liv jeg altid har ønsket mig er i dag nemt få adgang til..

Ja jeg ved godt at drenge.. i sexindusting bliver brugt som piger, at de ofte i en tidlig alder mister testiklerne og bliver pumpet med kvindelig hormoner.. og blive brugt som prostituerede af mænd. Desværre er der for mange mænd og for mange penge i den slags.. til at det svært helt at stoppe … Drømmen for mange af os … crossdresser / transgender ..ligger ikke langt fra de de drenge bliver brugt til.. selv elsker jeg at blive brugt af en mand.. men det er en helt anden historie..

Selv om de er tæt på 80 år siden at mænd og kvinder med hjertet på rette plads ofrede det mest dyrebare, for de værdier som vores samfund i dag bygger på, så må vi aldrig glemme at hold fast i det vi har i dag. og stå sammen som et folk når vores frihed bliver truet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt