Hvad er prisen for at leve i et frit samfund..

Getting your Trinity Audio player ready...


Hvis vil leve i et frit og demokratisk samfund, er vi nødt til at acceptere at vi ind imellem bliver angrebet af yderliggående.. så skal vi alle være klar til at dø for friheden.. uden at vi stiller de andre til regnskab. for det de gør mod os.

Jeg ved godt at jeg kommer til at fremstå som venligbo og svag.. præcis her vil udefra kommende opdage at mine værdier står jeg ved og er jeg villig til at dø for.. som kristen vil jeg aldrig kunne leve sammen med muslimer .. dog accepterer jeg at de er muslimer.. at vi kan leve i det samme samfund..  på samme måde som muslimer ikke kan inkluderer kristne i deres hverdag kan, jeg naturligvis heller ikke inkluderer muslimer i min hverdag, 

Jeg har venner der kommer fra en muslimsk baggrund .. vi har meget fælles..men vi ved alle at den dag der er splid så er vi på hver sin side.. vi har snakket om dette emne mange gange.. og håber at freden mellem os aldrig bliver brudt, og at forskellighederne mellem os bliver udvisket..og at demokratiet i sidste ende sejre over præsterne og religionen.. 

Historien viser dog at det ikke er humanismen der begår folkemord, med det er altid i den kærlige retfærdiges guds navn man slår andre ihjel. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt