Hvad mener en LGBT’er om totalitære styreformer

Hvad enten det drejer sig om nazister, kommunister, islamister, katolikker, m.fl så kan vi der er LGTB’er ikke vide sig sikre.. det er samfundsformer der altid vil have os som syndebukke og ser os som pariah, det fortæller historie, os, der vil aldrig blive plads til LGBT og vi regnes end ikke mere end det skidt man træder på.

Det er naturligt at vi som LGTB’er har svært ved at forholde os det da vi af natur er altfavnende, naive og tro på det gode i alle mennesker. Men vi kan godt se at Islam kommer til at fylde mere og mere her i Danmark, En del af os er også begyndt at kigge hinanden lidt dybere i øjnene.. lave små grupper for at være klar til at møde den stigende islamisering.. og tage til genmæle i tale og gerning.

At der også er stor forskel på LGBT’er skal ikke være nogen hemmelighed. Der findes en ret så militant del, det ved alle hvis de tænker sig lidt om og de er begyndt at røre på sig. Selv er jeg i den lyserøde afdeling, men erkender at vi alle er nødt til at slutte op om den lidt mere hårde kerne af os. jeg håber at vi kan komme til bruge de skils vi har i en fælles kamp.. som jeg ser efterhånden er uundgåelig. Selv tror jeg at der kommer til at flyde blod i løbet af relativ kort tid i alle større byer i Danmark.

Som samfund mener jeg ikke at vi stiltiende skal acceptere nogen former for sharialov.. lige her på grænselandet er niqaben. Den er ikke religiøst påbudt.. men er en del af Sharialoven som egentlig ikke har noget at gøre med islam.. men er et det at de totalitære styreformen der følger med præstestyret.

Skal vi så forbyde Niqab? nej det vi skal forbyde håndhævelse af sharialoven.. uden sharia loven vil niqab forsvinde helt af sig selv.. Jeg kender ikke mange kvinder der vil skjule et smukt hår frivilligt.

Jeg ved godt at jeg står til både pisk, halshugning, hængning, stening og blive kastet ud fra et højhus naturligvis mens jeg skriger om nåde og alt sammen for rullende kamera. Jeg håber at jeg kommer til at tage et par islamister med i faldet,, og jeg skal nok sørge at de har skoene på til det sidste..

Jeg ville egentlig slutte af peace love and understanding.. men som der står skrevet, så er der en tid for alting. De tre første har vi brugt op, det levner vel kun krig, had og mistro over for din næste. Det er tid til udfri os fra islams svøbe.

I det det meste af 800 hundrede år har aserne levet lidt i skyggen af kristus.. som vel egentil er lyset og kærlighedens gud.. men sku vi nu ikke tage skeen i den anden hånd.. aserne har jo også et evigt liv.. når du dør i kamp .. Det er vel tid til at Holger Danske rejser sig igen og at vi sammen igen hæver sværdet

Norden har et fredselskende folk.. når det er sagt og skrevet .. så bør alle udefra kommende.. lige ha i mente at The barbarians og the Berserkers came from the Norden, og at vi rejser os når nok er nok. selv om vi siger at vi er kristne så der det vi bygger på stadig asatroen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt