Værre at dokumentere islamisk terror end at bifalde: Socialstyrelsen vil fratage Tavakoli sit plejebarn

Det fortsætter med skævvridning af det danske retssystem.. taler man mod terror og dækker vise begivenheder herunder drabet på danske Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland fra Norge og dokumentere grulighederne ved at have optagelser af drabene på siden ryger direkte i fængsel..

Men de mange der fra den anden side har bifaldt drabet på de to piger går tilsyneladende fri.


Debattøren Maj-Britt Krittenstein skriver på sin Facebookprofil:


Jeg blev anholdt klokken 9 i morges og løsladt igen 11:30..Politiet konfiskerede min stationære, den bærbare og min mobil..Jeg fik taget foto, fingeraftryk og målt min højde .. så nu kommer jeg vel i forbryderalbummet..Min forseelse er, at jeg har delt islams grusomheder … videoen af de to nordiske kvinder (danske Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland fra Norge, red.), der fik skåret hovederne af i Allahs navn i Marokko … Jeg må jo være meget farlig, siden politiet har tid og resurser til mig … Måske vælger jeg at tage det som en ære i kampen mod islam … Jeg var heldig at få min mobil igen, da jeg blev løsladt, den var åbenbart hurtig at tjekke for afsløringer af islams grusomheder … det hårde arbejde står min computer for i det daglige … Der kan gå måneder før, jeg får mine to computere igen … Men mon ikke Elgiganten kan hjælpe … Til sidst vil jeg lige tilføje, at der muligvis kan være nogle fra min venneliste, der nu er skræmt fra vid og sans, nu jeg er havnet i forbryderalbummet … men det klarer I nok selv

Kan det være rigtigt at dem der tør tage bladet fra munden skal behandles sådan i et såkaldt demokrati. Vi ved jo alle at vi bliver noteret i den sorte bog over den der der står til blive straffet den dag andre får overtaget.


Berlingske.dk – Forfatter og blogger Jaleh Tavakoli er sigtet for at dele drabsvideo fra Marroko: Nu fjerner Socialtilsynet hendes otteårige plejebarn


De måtte læse det elektroniske brev fem gange, før de forstod ordlyden.
‘Jeres godkendelse som plejefamilie ophører,’ fremgår det i brevet fra Socialtilsynet, der på 2,5 A4-side begrunder, hvorfor Jaleh Tavakoli og hendes mand ikke længere er egnet til at have deres otte-årige plejebarn. …
Det fremgår i brevet, at socialtilsynet torsdag den 7. marts gennem pressen blev bekendt med, at Jaleh Tavakoli er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 264 d, stk. 2, fordi hun har delt en video på det sociale medie Reddit, der viser drabet på danske Louisa Vesterager Jespersen i Marokko i december 2018. …
‘Som generelt godkendt plejefamilie påtager man sig en særlig opgave i forhold til at tage vare på børn med særlige behov, hvorfor der ikke i væsentlig grad må kunne stilles spørgsmålstegn ved familiens moral eller etik,’ lyder det blandt andet i brevet. …
Derudover lyder det, at Tavakolis ageren på de sociale medier kan skabe ‘alvorlig tvivl hos et barn om, hvordan man agerer i det digitale univers’, og Tavakoli fungerer derfor ikke som ‘digital rollemodel’ for sit plejebarn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt