Jeg er en luder og jeg elsker mit arbejde.

Demokratiets kamp mod totalitære systemer. På billedet ser du mig ligge med røven lige i vejret.. og efter kærlig behandling af NORDFRONT ligger jeg med en håndgranat proppet op i røven og venter på min dom. Der nok ender med et ordenligt brag af et engangs knald
Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg er det man kalder en luder og jeg elsker al hård sex.. det er slet ikke så svært med det at være en luder, man skal bare smide trusserne og sprede benene og så ellers sutte masser af pik.. mange vil nok betegne mig som en klam so der er farlig for samfundet.. og skadelig for moralen helt sikkert og kunne yderligtgående bestemme, så ville jeg og mine ligesindede blive spærret inde som sindssyge og blive tvangsbehandlet, i langt de fleste tilfælde også kastrerer os, da det fjerner det meste af den seksuelle drift.. Det vil helt sikkert få mange til at leve mere i skjul… men ikke ændre på hvor mange der er “seksuelle afvigere”, man kunne naturligvis også vælge den anden løsning aflivning af mennesker som islamisterne, jo ynder at gøre, men som og det er noget som også Nationalsocialisterne bifalder.

Jeg ved at man ikke kan ændre hvordan vi føler og tænker og det vil være let at skille os fra flokken ved nogle simple tests.. for derefter at bortskaffe os sammen med andre uønskede elementer i samfundet. Det er præcis sådan alle totalitære systemer der altid vil forsøge at stoppe os i ensfarvede kasser. den der ikke kan være i kasserne bliver ganske enkelt kasseret som defekte.

Vores samfund skal også kunne rummer at der er islamister og organisationer som NORDFRONT.. og hvor meget tilslutning de har og er barometer på hvor godt vores demokrati har det. De er også med til at sikre den rette balance, nå noget som, Black Lives Matter dukker op fra det store udland og tager det danske demokrati som gidsel.

En god sag kan hurtig blive smittet af selvretfærdighed og en slesken for misforstået politisk korrrekthed.. det gælder for vores sag i LGBT men også når det drejer sig om “black live’s matter”

Jeg provokerer, ja måske, i hvert fald en modstander af politiske og religiøse yderligtgående fanatiker, der forsøger at stoppe almindelige mennesker i kasser der passer på deres holdninger .. noget der i den grad lever videre i “black live’s matter” hvor det pludselig bliver til et spørgsmål om negerslaveri.. Der er bare ikke langt til en brændt bøgerne politik og vandalisme.. Der er vel ingen grund til at, vi skal hylde hverken sort eller hvid fascisme..

Selv om jeg er transseksuel anser jeg mig selv som en af guds børn, der ligesom alle andre mennesker er syndere. Men jeg tror på gud som en kærlig og tilgivende gud.. og prøver selv at være det overfor den verden jeg lever i ,”men fejler ofte”. Jeg ved at vi som kristne skal vende den anden kind til hver gang vi møder vold og modstand..

Ifølge Hamaperler er min hud farve.. matt rosa 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt