Ønsker vi svensk og italiensk covid status

Corona er stort set udryddet i Danmark, og der har aldrig (næsten) ikke været nogen indlagte, lyder det fra Lone Nørgaard på Newspeek..

Højreorienterede kræfter forsøger hele tiden at undergrave en ellers fornuftig midtsøgende politik i Danmark. Det er noget der er meget tydeligt når man falder over artikler på Newspeek.dk, Document.dk og Nordfront.dk. Jeg er mere end bekymret over at deres stemmer skal få for meget magt, og undergrave vores demokrati..

Da vi i Danmark valget at lukke ned.. Havde vi ingen anelse om hvad vi stod overfor og havde vi valgt at føre som de stadig holder fast i Sverige vi helt sikkert stå med yderliger 3000 der var døde af Covid.. studier viser at mange af dem der bliver ramt af Covid 19 efterfølgende bliver invalideret for livstid.. og det gælder for både børn unge voksne og gamle.. Derfor mener jeg også at det fuldstændig tåbeligt at prøve på at opnå flok immunitet ved at lade sygdommen rase gennem befolkning.. og de mere end 3000 der lever og har det godt i Danmark er glade for at vi lukkede så hårdt ned..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt