Nogle voldtægter i Sverige er så brutale, at selv medierne taler om dem.

Fem ud af op mod 20 mænd, der deltog i en særdeles grov gruppevoldtægt i Fittja, en forstad til Stockholm, er blevet sigtet. Politiet arbejder stadig på sagen, og det forventes, at flere af voldtægtsmændene bliver identificeret og sigtet i sagen. Alle gerningsmænd har indvandrerbaggrund.

De mange mænd skulle ifølge anklagen have trukket kvinden ind i en trappeopgang og tiltvunget sig samleje og andre seksuelle handlinger.

“De tog fat i hendes hår og bankende hendes hoved mod gulvet, til hun mistede bevidstheden. Hun fik tøjet revet af, blev sparket og slået, truet med en kniv,” lyder det i anklageskriftet. Kvinden var slemt medtaget af smerter, blødninger, hævelser og hudafskrabninger.

Anklageren har både vidner og tekniske beviser, herunder sæd og dna fra de sigtede. De sigtede bl.a. kommer fra Irak og Somalia.

Video: Optagelser fra en anden gruppevoldtægt giver et indtryk af, hvordan det kan foregå. OBS: Voldsomme billeder, dog når vagter at jage gerningsmændene på flugt, inden de når at voldtage pigen:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt