TYRKIETS REGERING ANGRIBER: EUROPA BLIVER MUSLIMSK, INSHALLAH!

Foto: Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdogan til et offentligt møde hvor han viser Det Muslimske Broderskabs håndtegn - det såkaldte rabia-tegn (fire fingre). Broderskabets motto er: “Allah er vores mål, koranen er vores grundlov, profeten er voresleder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar.”
Getting your Trinity Audio player ready...

Erdogans regering ser indvandring og europæernes faldende fødselstal som en chance for at islam kan erobre Europa.

Alparslan Kavaklıoğlu, der er et centrelt medlem af af Tyrkists præsident Recep Erdogans regering udtalte for nyligt til CNN, at Europa vil blive muslimsk. Det vil ifølge Kavaklıoğlu ske som følge af en kombination af muslimsk indvandring og lave fødselstal blandt europæerne.

“Europa er i en helt usædvanlig historisk tid. Dens befolkning skrumper og bliver ældre – den er nu meget gammel. Derfor kommer folk udefra for at besætte deres jobs. Men Europa har et problem. Alle de nytilkokmne er muslimer,” sagde Kavaklıoğlu ifølge tyrkisk CNN.

Fortsætter tendensen, forudser Kavaklıoğlu, at “den muslimske bevolkning vil blive større end den kristne i Europa. Dette har ført til fremkomsten af nationalistisk, menneskeforskrækket og anti-islamisk retorik. Dette betyder, at partier som før var små nu får mange stemmer.”

Kavaklıoğlu tror dog ikke, at fremkomsten af en mere indvandringskritisk og islamkritisk politik i Europa kan redde kontinentet fra at blive islamisk. Udviklingen er nu så fremskreden, at “intet kan stoppe den, inshallah (om Allah vil, red.)” mener han.

Alparslan Kavaklıoğlu, der er medlem af Edogans brutale AKP-parti og er blevet tiltroet hvervet som formand for parlamentets Sikkerheds- og Efterretningskommission, står ikke alene med sin vurdering. Den dræbte dræbte libyske leder Muammar Gaddafi profeterede i en tale allerede tilbage i 2006, at “islam vil erobre Europa uden at affyre et enkelt skud” som følge af muslimske indvandreres højeb børnetal.

Europæiske landes politik med at belønne børnefødsler med en række forskellige økonomiske tilskud fremskynder formentligt denne udvikling.

Præsident Recep Erdogan opfordrede i 2017 tyrkere bosiddende i Europa til at få mindst fem børn. Erdogan bekender sig offentligt som tilhænger af terrororganisationen Det Muslimske Broderskab og er en stærk fortaler for militant islam. “Moskeerne er vores militærbarakker, deres kupler er vores hjelme, minaretterne er vores knive og muslimerne er vores soldater,” har han tidligere udtalt.

Diyanet – Erdogan-regeringens religiøse organ – bygger i disse år hundredvis af moskeer rundt om i Europa. I står Diyanet bag over 20 moskeer, der benytter sig af imamer uddannet hos Diyanet. Diyanet træner imamerne efter en særligt brutal for islam, den såkaldet Hanafi-skole, der går ind for stening for utroskab, piskeslag for indtagelse af alkohol og dødsstraf til homoseksuelle.

Diyanets mange moskeer i Danmark er blevet godkendte af lokale politikere, hvor især Socialdemokratiet og Venstre har været særligt gavmild med det blå stempel.

En lov imod udenlandsk finansiering af moskeer og krav om, at imamerne kun prædiker på dansk – begge forslag er allerede indført i bl.a. Østrig – kunne sætte en stopper for organisationer som Diyanet og Det Muslimske Broderskab.

Lars Løkke Rasmussens (V) regering har dog indtil videre afvist forslag om sådanne tiltag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt