ANTI-RADIKALISERINGSFORENING NÆGTER AT TAGE AFSTAND TIL DRAB PÅ VANTRO

Getting your Trinity Audio player ready...

ANTI-RADIKALISERINGSFORENING NÆGTER AT TAGE AFSTAND TIL DRAB PÅ VANTRO

Amal Hayat, der har modtaget penge fra både Finn Nørgaard Foreningen og Københavns Kommune, samarbejder med al-Qaeda-sympatisør og nægter at tage afstand fra opfordringer til drab på ikke-muslimer.

Foreningen Amal Hayat reklamerer med at kunne hjælpe radikaliserede muslimer til at blive en del af det danske samfund. Socialdemokratiet har netop sammen med foreningens stifter og leder, Katina Ali Rasmussen, arrangeret en høring i Folketinget.

Ifølge Katina Ali Rasmussen, der taler et svært forståeligt dansk, samarbejder Amal Hayat med Nagieb Kadja. Nagieb Kadja, der ligesom Katina Ali Rasmussen er muslim, sympatiserer med terrororganisationen al-Nusra, en syrisk gren af al-Qaeda:

“Der kan ikke sættes lighedstegn mellem at være Syrien-kriger og det at være terrorist. I sammenhæng med Syrien og Jabhat al-Nusra kan man ikke sætte lighedstegn mellem at kæmpe for al-Qaeda og at ville begå terror,” mener han.

Nagieb Kadja holder bl.a. foredrag for Amal Hayat. Hvordan man kan arbejde med anti-radikalisering og samtidig bruge foredragsholdere, der sympatiserer med terrororganisationer og de syrienskrigere, der kæmper for dem, er en gåde.

(Foto: Jabhat al-Nusra i Syrien, der ifølge Amal Hayats foredragsholder ikke er terrorister)
(Foto: Jabhat al-Nusra i Syrien, der ifølge Amal Hayats foredragsholder ikke er terrorister)

Katina Ali Rasmussen arbejder som foredragsholder for KVINFO og som kommunal integrationskonsulent. Da en bekymret medarbejder i Københavns Kommune ville spørge ind til Amal Hayats holdning til profetens opfordringer til drab på vantro, nægtede Katina Ali Rasmussen trods flere forsøg at tage afstand. Spørgsmålet må ellers siges at være relevant.

Amal Hayat har modtaget 50.000 kr. fra Finn Nørgaard Foreningen og 50.000 kr. fra Københavns Kommune i støtte. Desuden betaler Københavns Kommune jævnligt Katina Ali Rasmussen for at undervise kommunens medarbejdere og forældre i “udvalgte boligområder”.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt