EKSTREM MASSEINDVANDRING

Getting your Trinity Audio player ready...

EKSTREM MASSEINDVANDRING: ANTALLET AF IKKE-VESTLIGE INDVANDRERE 5-DOBLET SIDEN 1987

Ifølge VLAK-regeringen skal der ikke være nogen øvre grænse for antallet af muslimer, der kommer til Danmark.

Kun 20 procent af EUs befolkning ønsker fortsat muslimsk indvandring. 55 procent er imod. Men står det til den danske regering, skal er der ikke være noget øvre loft for, hvor mange udlændinge opvokset med den brutale sharia som normsæt, der skal have lov at bosætte sig i Danmark. Familiesammenføringer og flygtningestrømmen får således lov til at fortsætte med i historisk sammenhæng ubetydelige bump på vejen.

Danmarks Statistiks rapport Indvandrere i Danmark 2017 afslører, at antallet af indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande i Danmark på bare 30 år er femdoblet (s. 7). I danskernes berømte hovedstad udgøres nu 18,9 procent af befolkningen af personer med ikke-vestlig baggrund.

En undersøgelse udført af analyseinstituttet Capacent for Danmarks Radio fra 2009 viser, at 89 procent af muslimerne i Danmark stemmer rødt. København, og senere også resten af Danmark, kan altså se frem til mange flere stemmer på partier, der arbejder for islamisering og indvandring. Vægtskålen er godt i gang med at tippe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt