Knus Homolobbyen sådan lyder fra alle sider

Alle der kender mig ved at jeg er crossdress / transgender.. Officelt er jeg en mand, men lever det meste af tiden som var jeg en kvinde. Når jeg har sex er det med mig som en kvinde..og det er mænd der bruger mig som var jeg en kvinde..

Er jeg bange for at jeg bliver offer for forfølgelse af alle former ekstremister.. at det ikke er langt væk og at det forekommer at vi bliver overfaldet også i Danmark. men alligevel vil jeg godt stå ved at jer er den som jeg nu er.

At der er danske bevægelser som tordner imod os.. om som meget let kan få vind i sejlen er en slet skjult hemmelighed.

Stram Kurs, Nordfront, Damnarks Frihedsraad, muslimerne, og kristen demokraterne, anser os for at være sindsyge og at vi burde tvangsbehandles / spærres inde som det mindste

1 kommentar til “Knus Homolobbyen sådan lyder fra alle sider”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt