“Jeg byder dårlige tider velkommen, så vi sammen kan skabe bedre! ”

“JEG BYDER DÅRLIGE TIDER VELKOMMEN, SÅ VI SAMMEN KAN SKABE BEDRE! ” sådan starter nyhederne på NordFront.. som ser en mulighed for at falde demokratiet i ryggen.
Microscopic view of Coronavirus, a pathogen that attacks the respiratory tract. Analysis and test, experimentation. Sars. 3d render

Dårlige tider og kriser skaber altid grobund for facisme og racehad.. eller for at sige det på den gamle måde.

Når Krybben er, tom bides hestene.

Gammelt ordsprog

Det er tydeligt at netop ekstremisterne på den yderstehøjre fløj glæder sig over den krise som Danmark og verdenssamfundet er blevet kastet ud i. og de håber på at pengekassen løber tør før vi får kontrol over smittespredning af COVID19.

Danmark var en af de første lande i Europa der lukkede ned og forsøgte at gøre noget der effektivt kunne gøre noget for at dæmpe hastigheden på smittespredningen. Det koster både personlig frihed og rigtig mange penge.. og uanset om man er socialist eller liberal så ser det ud til at vores statsminister har valgt en kurs vi alle bør støtte op om..

Jeg tror selv på at vi kigger ind en 16 ugers helvede for det danske samfund og hvor vi om en måned ikke kan følge med til at behandle alle kritisk syge COVID19 patienter, kigger man på hvor mange man forventer der vil blive smittet her i løbet af foråret….. så er det omkring 600.000 for ca. 2 % vil det have fatale følger og de vil dø af sygdommen.. i Danmark må vi regner men den første bølge af COVID19 koster i omegnen af 12000 livet, eller globalt omkring 16 millioner menneskeliv. Det er virkelig skræmmende tal vi kigger på her .

Det er noget der kommer til at koste rigtig mange penge for samfundet og vil betyde at mange vil opleve betydelig nedgang i den løn de har idag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt