Sharia Domstolen i Danmark

Det bliver snart lovligt at slå bøsser og lesbiske ihjel i Danmark, det kan blive konsekvensen af at der ikke gøres noget for at stoppe legitimering af Sharia loven i Danmark.

Det er noget jeg før har skrevet om og at det tilsyneladen er her for at blive.. betyder helt sikket begyndelse på enden for personer som mig. Alt hvad der kan sættes i forbindelse med LGBT bevægelse er det lovligt at udrydde, det ser heller ikke ud til at der bliver gjort det mindste for at straffe dem der står bag..uhyrligheder på LGBT personer.

Skræmmende men nok alligevel en hurtig måde at kommer herfra på..

Jeg bliver med rette noget bekymret når jeg se artikler som den jeg lige faldt over her jeg har lavet det mere anonym for dig at kommentere på det jeg skriver om i min blog og jeg respektere naturligvis dine holdninger… også selv om du evt. væmmes ved personer for mig..

Københavnsk sharia-råd: Bispevej-moské udsteder ‘legale islamiske domme’ om ‘ægteskab, skilsmisse’

‘Danmark har fået ny dialekt’, hævder sprogforsker Ditte Zachariassen i Kristeligt Dagblad, og fortæller at det særlige sprog i Århus V, ikke er en ‘etnolekt’, da de sproglige variationer mere er knyttet til ‘et bestemt geografisk område end til etnicitet’. I den forstand giver det ikke rigtig mening at tale om integration, for der er ingen majoritetskultur at integrere sig ind i.

Gografisk separatisme eller kulturel segregation går ud på et. En historie fra Berlingske – Københavner-moské agerer som islamisk domstol: Nu varsler minister opgør (kræver login).

“Toppolitikere har i flere år krævet et opgør med islamiske sharia-domstole. Nu viser det sig, at en moské i København udsteder ‘legale islamiske domme’ i eksempelvis skilsmissesager, ligesom to andre moskeer fungerer som sharia-råd. Imamernes indblanding i skilsmissesager udgør en af de ’store’ udfordringer for muslimske kvinder, siger imam. …

Samiras ægteskab var indgået uden om de danske myndigheder, og derfor var det så heller ikke muligt for myndighederne at annullere ægteskabet. Det kan kun en islamisk autoritet, men her blev der blandt andet henvist til, at også den mandlige del af det muslimske ægteskab skulle godkende skilsmissen. …

Fænomenet findes i Danmark, kan Berlingske nu fortælle. Ifølge en ekspert er der tale om såkaldte sharia-råd, hvor imamer eksempelvis kan vende tommelfingeren op eller ned i forhold til, om en kvinde kan blive skilt fra sin mand.

Således fremgår det af oversigten over anerkendte trossamfunds ‘centrale ritualer’, der er at finde på Kirkeministeriets hjemmeside, at Islamisk Center for de Europæiske Lande på Bispevej i København efter eget udsagn fungerer som en art sharia-domstol.

‘Derudover udsteder Centeret legale islamiske domme og besvarelser i alle sager vedrørende den islamiske tro, regler, ægteskab, skilsmisse, handlemåde, arv samt halal/haram spørgsmål, alt baseret på Al-Qur´an, Sunnah og muslimske lærdes enighed og analogislutninger,’ skriver trossamfundet blandt andet.

Det er første gang, at der sættes navn på et trossamfund, der beskriver sig selv som en ‘domstol’ i islamiske spørgsmål.”

(‘Islamisk Center for de Europæiske Lande’, Bispevej, København)

“Hvis man ønsker et land med sharia-domstole, er der masser af lande, man kan rejse til. Der er ingen, der tvinger den slags mennesker til at blive her.” (Mattias Tesfaye, Udlændinge- og integrationsminister)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt